fbpx

Velkommen til Skabagtigs blog om kreativ strik

Følg med på bloggen, og læs mere om tankerne bag Skabagtig, opskrifter til kreativ strik og meget andet. Find de seneste skud på strikkestammen, samt lækre strik der passer til sæsonen. For eksempel strik til den mørke tid med stearinys og hjemmegyg, men også sommerstrik til de lune nætter i haven.

Har du lyst til at kaste dig ud i en sand klassiker? Eller er du mere til en feminin bluse? Måske er du helt ny, og skal derfor kaste dig ud i den enkle og brugervenlige strik? På bloggen finder du tips og tricks til dit næste strikkeprojekt. Du kan følge strikkeopskrifterne til punkt og prikke, eller blot bruge dem til inspiration til dit næste strikkedesign.

Fælles for alle blogindlæg er, at de har til formål at understøtte kreativ strik, hvor farver og former går op i en højere endhed. Det er nemlig netop, når. duleger med kreativiteten, at den unikke strik opstår.

 

Ingen Dikkedarer BLOG

Ingen Dikkedarer BLOG

Skabagtigs seneste version af PetiteKnits Ingen Dikkedarer er strikket i favorit-kombinationen Malabrigo Lace og Tynn Silk Mohair fra Sandnes.

Skappelgenser BLOG

Skappelgenser BLOG

Skappelgenseren var et klart mustknit for 5-6 år siden. Det helt enkle design, der som udgangspunkt er 4 strikkede stykker, der syes sammen til en sweater. Vanvittigt enkelt og meget begyndervenligt! Dorthe Skappel designede og strikkede oprindeligt modellen til sine...

Peplumsweater A Nordic Knitting Tale

Peplumsweater A Nordic Knitting Tale

Peplumsweater designet af Camilla Hansson, der står bag A Nordic Knitting Tale, er en virkelig smuk feminin bluse. Den er strikket med strikkefastheden 21 m på pind 3,5 Det er en strikkefasthed med et væld af muligheder. Her er et par forslag, som vil fungere rigtig...